Oglasila se navodna Maskova ljubavnica: Ovo je čista laž!

27.07.2022

13:34

0

Autor: N. Pavlović

Ljubavna bogataška saga se nastavlja

Oglasila se navodna Maskova ljubavnica: Ovo je čista laž!
brin-šenahan - Copyright Profimedia

Advokat Nikol Šenahan, koja je navodno imala aferu sa milijarderom Ilonom Maskom, rekao je da su sve glasine "čista laž".

Podsetimo, američki mediji su objavili da je Mask u decembru prošle godine imao kratku aferu sa Šenahan, suprugom suosnivača Gugla - Sergeja Brina.

Potom se saznalo da par već neko vreme nije u dobrim odnosima i da se razvode.

- Nemajte sumnje, svaki nagoveštaj da je Nikol imala aferu sa Ilonom Maskom je ne samo čista laž već i kleveta - rekao je advokat Brajan Fridman.

Osim toga, i sam Mask je negirao da je bio "u šemi" sa suprugom svog dugogodišnjeg prijatelja, pa je objavio i sliku na kojoj je sa Brinom bio nedavno na jednoj žurki opovrgavajući tvrdnje da više ne razgovaraju.

Profimedia
 

Međutim, šuška se da je upravo ova afera bila razlog da se pokrene brakorazvodna parnica.

Ulje na vatru dodao je i Volstrit žurnal koji je preneo da je Brin, bogataš ruskog porekla, naložio prodaju svojih akcija u kompanijama Ilona Maska nakon medijskih natpisa.

Ipak, mediji nisu uspelii da utvrde vrednost Brinovih vlasničkih udela u Maskovim kompanijama, niti da li je već obavljena bilo kakva prodaja.

Kako navodi WSJ, Brin je finansijski pomagao Masku od 2008. kada je kompanija "Tesla" bila u problemima tokom finansijske krize, a 2015. godine Mask je njemu poklonio jedno od prvih "Teslinih" potpuno električnih SUV vozila.

Profimedia
 

Mask, najbogatiji čovek na planeti, negirao je da je imao aferu sa Šanahan, odbacujucći medijske izveštaje kao „totalnu glupost“ i tvrdeći na Tviteru da nije imao seks „vekovima“.

Zanimljivo je da Volstrit žurnal, koji se obično ne bavi tračevima, insistira na tome da je priča istinita.

- Verujemo našim izvorima i stojimo iza našeg izveštavanja - naveli su.

Mask je zauzvrat poručio da ne planira da tuži Žurnal. Sa druge strane, Tviter je tužio Maska jer je odustao od kupovine te kompanije za koju je prvobitno rekao da će izdvojiti 44 miliona dolara.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike