Ogromna rupa u Bronksu progutala kombi za nekoliko trenutaka: Posmatrači vrištali u neverici (VIDEO)

19.07.2022

14:52

0

Nekoliko snimaka nastalih u vreme propadanja vozila u ponor proširilo se društvenim mrežama

Ogromna rupa u Bronksu progutala kombi za nekoliko trenutaka: Posmatrači vrištali u neverici (VIDEO)
kombi, rupa, Bronks - Copyright Printscreen Twitter/AC_TV12

Snimci kombija koji upada u rupu koja se otvorila u Bronksu i velikom brzinom nastavila da se širi pojavili su se na društvenim mrežama, a o tome koliko je ovaj prizor fascinirao očevice govori to što je trenutak survavanja u ponor snimljen iz nekoliko uglova.

Rupa se otvorila posle obilnih kiša koje su pale u ponedeljak i već tada je bila duga koliko tri automobila, dok su vozila stajala poređana na njenoj ivici.

U snimcima koji se šire društvenim mrežama vidi se kako se tlo ispod parkiranog belog kombija osipa, zbog čega se asfalt iznad njega urušio odnevši sa sobom u ponor i radničko vozilo.

Posmatrači su šokirani posmatrali ovaj prizor, dok su neki od njih uzvikivali, a pad kombija u rupu aktivirao je i nekoliko auto-alarma.

Vlasnik vozila Toni Papadopulos rekao je, još pre nego što je ono propalo, da nije zabrinut jer mu je najvažnije da je on izvukao živu glavu.

- Dobro sam. Izgubio sam kombi, ali to je život - kazao je on za njujoršku televizijsku stanicu Si-Bi-Es 2.

Odeljenje za zaštitu životne sredine nije moglo da potvrdi da je otvaranje ponora izazvala jaka oluja u ponedeljak, iako je počela u isto vreme kada se put urušio.

Zvaničnici su takođe istraživali da li je ovaj događaj povezan sa rupom koja se otvorila u istom bloku pre skoro godinu dana, navodi agencija.

- Trebalo im je tri meseca da obave posao, a mi nismo imali vodu. Sada je opet nećemo imati - žalio se jedan od stanovnika ovog kraja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike