Jezivo: Radnici bolnice u Brazilu snimili lekara kako siluje porodilju - policija sumnja da ima 30 žrtava!

17.07.2022

16:00

0

Osoblje u bolnici ga je tajno snimilo kako seksualno napada pacijentkinju u čijoj je operaciji carskog reza učestvovao

Jezivo: Radnici bolnice u Brazilu snimili lekara kako siluje porodilju - policija sumnja da ima 30 žrtava!
djovani silovanje anesteziolog jutjub Cidade Online The (4) - Copyright Printscreen/Youtube/Cidade Online The

Anesteziolog Đovani Kvintela Bezera uhapšen je u bolnici za žene u Sao Žoao de Meriti u ranim satima u ponedeljak.

Doktor monstrum koji je "silovao trudnicu koja je bila pod jakim sedativima tokom carskog reza" pod istragom je za tridesetak sličnih krivičnih dela, saopštila je policija u Brazilu. Anesteziolog Đovani Kvintela Bezera uhapšen je u Ženskoj bolnici u Sao Žoao de Meriti, država Rio de Žaneiro, Brazil, u ranim jutarnjim satima u ponedeljak, 11. jula.

Osoblje u bolnici ga je tajno snimilo kako seksualno napada pacijentkinju u čijoj je operaciji carskog reza učestvovao. Sada se ispostavilo da je doktor pod istragom zbog, između 20 i 30, navodnih silovanja trudnica tokom porođaja.

Portal do Holanda u Brazilu objavio je 14. jula, da policija veruje da je lekar možda iskoristio 20 žena, u državnoj bolnici Mae de Meskita, pored sumnjivih slučajeva u bolnici za žene u Sao Joao de Meriti, u Rio de Žaneiru. Međutim, istog dana pojavila se informacija da je u pitanju verovatno 30 žena.

"Moramo da istražimo. Već je 30 žena identifikovano kao moguće žrtve“, rekla je Barbara Lomba, glavni delegat Policijske stanice za pomoć ženama u Sao Žoao de Meriti, u Baišada Fluminense na jučerašnjoj konferenciji za novinare. Policija takođe ispituje da li je Bezera primenjivao prevelike količine lekova potencijalnim žrtvama tokom operacije. U policijskoj stanici saslušana su svedočenja dve moguće žrtve.

Lomba je takođe rekla da je imala telefonski razgovor sa žrtvom. "Mnogo je plakala. Još uvek je jako potresena. Cela porodica je potresena", rekao je delegat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike