Mask se neće skoro oporaviti od ovih Trampovih prozivki: "Da sam mu rekao da klekne i preklinje, on bi to učinio!"

13.07.2022

14:14

0

Autor: N. Pavlović

Nastavljaju se prozivke dva bogataša

Mask se neće skoro oporaviti od ovih Trampovih prozivki: "Da sam mu rekao da klekne i preklinje, on bi to učinio!"
mask tramp copy - Copyright AP Photo/Matt Rourke/Chris Seward

Nekadašnji američki predsednik, Donald Tramp, nastavio je da se prepucava sa milijarderom Ilonom Maskom preko društvenih mreža.

Prvo je osnivača "Tesle" kritikovao jer je odustao od kupovine "Tvitera", a Mask je odgovorio da je Tramp prestar da bi se ponovo kandidovao na predsedničkim izborima i da bi "trebalo da okači šešir i otplovi u zalazak sunca".

Tramp mu nije ostao dužan, ali kako mu je zabranjen pristup Tviteru, sa svojom tiradom je nastavio na sopstvenoj društvenoj mreži "Truth Social", koju je u međuvremenu pokrenuo.

- Kada je Ilon Mask došao u Belu kuću da traži pomoć za mnoge njegove subvencionisane projekte, bilo da su to električni automobili koji ne voze dugo, vozila bez vozača koja završavaju u sudarima ili rakete koje ne idu nikuda, što je nešto što ne bi mogao nikako da pokrene bez subvencija, govoreći da je veliki Trampov fan i republikanac, mogao sam da kažem "klekni na kolena i moli", i on bi to učinio - napisao je Tramp uz sliku sa milijarderom koja je nastala u Beloj kući.

Kako je dodao bivši predsednik, Ilon bi trebalo da se fokusira na to da se izvuče iz "haosa sa Tviterom".

- Mogao bi da duguje 44 milijarde dolara za nešto što je možda bezvredno. Takođe, kada je reč o električnim automobila, konkurencija je jaka. 

AP Photo/Ringo H.W. Chiu, File
 

P.S. Zašto je Masku dozvoljeno da prekrši kupovinu deonica od 15 miliona dolara bez ikakvog izveštaja? To je ozbiljan prekršaj!  - poručio je.

Podsetimo, kompanija Tviter tužila je Ilona Maska sudu zbog kršenja ugovora vrednog 44 milijarde dolara o kupovini te društvene mreže.

Tviter je zatražio od suda u Delaveru da naloži najbogatijem čoveku na svetu da završi spajanje po ceni od dogovorenih 54,20 dolara po akciji Tvitera.

Mask je u petak objavio da odustaje od namere da preuzme kompaniju za 44 milijarde dolara, tvrdeći da Tviter nije otkrio važne informacije, kao što je konkretan broj lažnih naloga i neželjene pošte.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike