Supruga princa Čarlsa neće više moći da uživa u svom miru: Komšija do njenog letnjikovca planira da iznajmljuje deo kuće za turiste

30.06.2022

20:40

0

Žalila se bezbroj puta, ali je odluka doneta u korist komšije

Supruga princa Čarlsa neće više moći da uživa u svom miru: Komšija do njenog letnjikovca planira da iznajmljuje deo kuće za turiste
profimedia-0696685622 - Copyright Profimedia

Vojvotkinja od Kornvola Kamila, supruga princa Čarlsa, u velikom je problemu nakon što su komšije u blizini njenog letnjikovca dobili dozvolu za nadogradnju svog objekta.

Ona se u prošlosti već tri puta žalila, a po svemu sudeći, od skoro će morati da se suoči sa najezdom turista. U pitanju je jedina kuća u blizini, koja pripada Filu Klejtona, a sa kojim Kamila deli deo puta.

Ipak, Klejtonovi prethodnih pet godina renoviraju svoje imanje i prvi sprat planiraju da pretvore u jednosoban stan za turiste.

Inače, Kamila vilu u Viltširu koristi da pobegne leti, kada u zajednički dom sa princom Čarlsom, Hajgrouv u Glosterširu, zaposedne i do 40.000 posetilaca, kako je tokom letnje sezone otvorena za turiste. Inače, imanje je na svega petnaest minuta od njene kuće.

- Ona ovde ne mora da brine o tome kako izgleda - rekao je jedan reporter. A onda su se Klejtonovi pojavili 2017. godine i poremetili joj taj mir.

Ideja o "stanu na dan", ne sviđa se ni drugim lokalcima, ali po svemu sudeći, Klejtonovi će je sprovesti do kraja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Daily mail

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike