Ukrajinac se susreo sa "duhom iz prošlosti" - izmasakriranog Rusa ostavio da umre, pa ga ponovo sreo!(VIDEO)

06.06.2022

16:10

0

Viktor je pripadnik vojske DNR-a, a lekari kažu da je pravo čudo kako je on preživeo ovaj napad

Ukrajinac se susreo sa "duhom iz prošlosti" - izmasakriranog Rusa ostavio da umre, pa ga ponovo sreo!(VIDEO)
Susret - Copyright Printskrin/Jutjub/ Наталья Карпова

Viktor je pripadnik vojske DNR-a, a lekari kažu da je pravo čudo kako je on preživeo ovaj napad. Posle svega, stao je pred Ukrajinca koji ga je napao.

Dmitrij Evgan, ukrajinski marinac 36. brigade verovao je da je ubio ruskog vojnika Viktora, koji je bio u ukrajinskom zatočeništvu u fabrici Iljič u Mariupolju. Ali nekim čudom, Viktor je preživeo i sreo svog ubicu kada su ga kasnije uhvatili Rusi. 

- Obratite pažnju na povrede koje je Viktor zadobio u ukrajinskom zatočeništvu. Udarci u predelu glave, vrata i grudi su naneti bajonetom - rekao je doktor koji je pregledao Viktora. 

Pratite dešavanja u Ukrajini na naše BLOGU.

 

Viktor je pripadnik vojske DNR-a, a lekari kažu da je pravo čudo kako je on preživeo ovaj napad. 

- Kao što vidite, postoje tri prodorna višestruka preloma lobanje sa rupturom membrane koja okružuje mozak i pomeranje kosti u lobanjsku šupljinu. Ožiljke na njegovoj glavi i telu ostavila je ukrajinska vojska, tačnije Dmitrij.

- Drug mi je prišao i rekao 'hajde da ubijemo ruskog zatvorenika'. Ušao sam unutra, naneo sam mu šest uboda nožem i otišao dalje. Ne mogu da opišem kakav je to bio osećaj. Sledećeg dana telo je odneto, lekari su rekli da je on umro - rekao je Dmitrij.

Nakon toga novinar koji je radio intervju za rusku televiziju rekao je Dmitriju da pogleda na svoju desnu stranu, a tamo se nalazio njegov "ubica" Viktor. "Da li ga se sećaš?", upitao ga je novinar, na šta mu je Dmitrij rekao: "Da sećam ga se".

- Pa, bog je tvoj sudija - dodao je Viktor.

- Dozvoli mi da te pitam za oproštaj, samo za mene. Već sam se izvinio Bogu, mogu li? - upitao je Dmitrij, ali mu je Viktor odgovorio: "Ne traži od mene oproštaj". "Razumem te", odgovorio je Ukrajinac pred kamerama.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mondo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike