Moskva ispituje akcije SAS-a u Ukrajini: Britanija je u Lavov poslala eksperte da pomognu Ukrajincima u organizovanju diverzija?

23.04.2022

15:55

0

Svi podaci o tome će biti detaljno proučeni

Moskva ispituje akcije SAS-a u Ukrajini: Britanija je u Lavov poslala eksperte da pomognu Ukrajincima u organizovanju diverzija?
Ilustracija - Copyright Unsplash

Istražni komitet Rusije će proučiti činjenice o akcijama Specijalne vazdušne službe britanske vojske (SAS) na teritoriji Ukrajine, objavljeno je na Telegram kanalu Istražnog komiteta Rusije.

Britanija je u Lavov poslala eksperte SAS-a da pomognu ukrajinskim specijalnim službama u organizovanju diverzija na teritoriji Ukrajine, a svi podaci o tome će biti detaljno proučeni, navodi se u saopštenju, prenosi Sputnjik.

Istražni komitet Rusije u okviru svoje nadležnosti raditi na kontinuiranom otkrivanju osoba koje su umešane u podršku aktuelnoj vlasti u Kijevu, diverzantskih aktivnosti na teritoriji Ukrajine i teških zločina protiv civila i pripadnika oružanih snaga Rusije, navodi Sputnjik.


Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 59. dan.

Rusija i Ukrajina nisu postigle dogovor o prekidu vatre tokom uskršnjih praznika. Predsednik Vladimir Zelenski tvrdi da Rusija nije pristala na primirje, ali se, ističe, ipak i dalje nada miru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike