Procurili dokumenti zastrašujućeg plana Amerike: Spremili nuklearku kako bi "probušili" Mesec!

21.04.2022

11:41

0

Zvuči kao saj-faj film, ali je realnost potkrepljena dokumentima

Procurili dokumenti zastrašujućeg plana Amerike: Spremili nuklearku kako bi "probušili" Mesec!
moon-landing-g4ecb1647a_1280 - Copyright Pixabay

Napredni program identifikacije pretnji iz svemira koji je kreirala vlada SAD sada je ugašen, ali su procurili dokumenti koji otkrivaju nestvaran plan Amerike.

Prema dokazima, osim što se u program upumpavala ogromna količina novca za istraživanje, planirana je nuklearka koja bi pravila tunele kroz Mesec!

Preko 1.600 stranica izveštaja otkriva program Ministarstva odbrane koji je trajao od 2007. do 2012, a sve je postalo poznato javnosti pet godina kasnije, kada je bivši direktor programa dao ostavku u Pentagonu.

pixabay/Activedia
 

Izveštaji su uključivali istraživanje antigravitacijskih uređaja, prohodnih crvotočina, visokofrekventnih gravitacionih talasnih komunikacija, varp pogon, tamnu energiju i manipulaciju dodatnim dimenzijama, odnosno održivost naprednih tehnologija.

Srećom po planetu Zemlju, nuklearka nije završila na prirodnom satelitu i od toga neće biti ništa, barem ne još nekoliko godina.

Ipak, NASA ima plan za program "Boots on the Moon by 2024" (naseljavanje Meseca), ali kako će se to odraziti posle svih saznanja, ostaje da se vidi.

Dokumente do kojih je došao "Vice" možete da pogledate klikom ovde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike