Kremlj: Procena odnosa i dijalog se Evropom, kada se "otrezne od američkog burbona" i shvate da su sami odgovorni za sudbinu kontinenta

02.04.2022

14:30

0

Autor: 24sedam

"Mi sami treba da brinemo o sudbini našeg kontinenta, Evrope, pa i Evroazije"

Kremlj: Procena odnosa i dijalog se Evropom, kada se "otrezne od američkog  burbona"  i shvate da su sami odgovorni za sudbinu kontinenta
Kremlj - Copyright Profimedia

Kada se Evropljani "otrezne od američkog burbona" i shvate da su sami odgovorni za sudbinu svog kontinenta, doći će vreme za ponovnu procenu odnosa sa Rusijom i dijalog, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov je na TV Rusija 1 rekao da će vreme za ponovnu procenu odnosa i dijalog Rusije i Evrope doći kada se "Evropljani malo otrezne od američkog burbona" i kada ipak shvate da, kako je rekao, "mi sami treba da brinemo o sudbini našeg kontinenta, Evrope, pa i Evroazije", prenosi RIA Novosti.

Ocenio je da to nije kratkoročna perspektiva, ali da će to vreme ipak doći.

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 38. dan. Ukrajinske snage nastavljaju sa granatiranjem Donjecka i Gorlovke. Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski je izjavio da je napad na naftno postrojenje u Belgorodu na teritoriji Rusije njegovo naređenje. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike