Skandal, ukrajinski novinar bi nacističkim metodama presudio Rusima: Ja ću biti jedan od onih koji će vam kasapiti porodice! (VIDEO)

15.03.2022

21:54

0

Rusija je 24. februara pokrenula specijalnu operaciju u Ukrajini

Skandal, ukrajinski novinar bi nacističkim metodama presudio Rusima: Ja ću biti jedan od onih koji će vam kasapiti porodice! (VIDEO)
Capture - Copyright Printskrin/Jutjub/Jonny Inkognita

Fahrudin Šarafmal, voditelj ukrajinskog “Kanala 24”, u programu je pozvao na ubistva ruske dece, citirajući tom prilikom nacističkog zločinca Adolfa Ajhmana.

- Znam, da kao novinar moram da budem objektivan, moram da budem staložen da bih hladnog srca saopštavao informacije. Ali, iskreno, držati se sada je veoma teško, pogotovo u ovakvom vremenu. Pošto nas u Rusiji nazivaju nacistima, fašistima i tako dalje, dozvoliću sebi da citiram reči Adolfa Ajhmana, koji je rekao da je za uništenje jednog naroda potrebno uništiti, pre svega, decu. Jer ako deci ubijete roditelje,  ona će svakako porasti i sigurno će vam se osvetiti. Ubijajući decu ona nikada neće odrasti i nacija će nestati. Oružane snage Ukrajine ne mogu da istrebljuju rusku decu, jer je to zabranjeno pravilima ratovanja i raznim konvencijama, uključujući i Ženevsku konvenciju. Ali ja nisam iz Oružanih snaga Ukrajine. A kada budem imao priliku da se obračunam sa Rusima, to ću svakako uraditi - rekao je Šarafmal.

 Budite u toku sa dešavanjima u Ukrajini čitajući naš blog  ✍️

On kaže da će se, pošto ga nazivaju nacistom, pridržavati doktrine Adolfa Ajhmana i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da “vi i vaša deca nikada ne živite na ovoj zemlji”.

– Da biste osetili kako je to – kada ginu nevini civili, pa da osetite sav bol i patnju kada kažete – “mi nismo započeli rat, sve je to Putin, mi nismo hteli rat”. Ni mi to nismo hteli. Ali morate razumeti da govorimo o pobedi ukrajinskog naroda, a ne o miru. Treba nam pobeda. I ako za ovo moramo da iskasapimo sve vaše porodice, ja ću biti jedan od prvih koji će to učiniti. Slava naciji! I nadamo se da takve nacije kao što su Rusija i Rusi nikada više neće biti na ovoj zemlji. Jer oni su samo izrodi koji uništavaju ovu zemlju. Ukoliko Ukrajinci imaju priliku, što sada u principu i rade – uništavaju, seku, ubijaju, guše “Moskalje”. I nadam se da će svako, prineti svoj doprinos i ubiti makar jednog “Moskalja” – zaključio je svoju rasističku tiradu Šarafmal, koristeći i pogrdan izraz za Ruse u Ukrajini.

Rusija je 24. februara pokrenula specijalnu operaciju u Ukrajini čiji je cilj, prema predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, denacifikacija Ukrajine i zaštita stanovnika Donjecke i Luganske Narodne Republike od genocida kog protiv njih sprovodi ukrajinsko rukovodstvo.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pečat

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike