Slikovito objašnjenje NATO strategije u Ukrajini! (FOTO)

26.02.2022

17:33

0

Autor: 24sedam

Korisnici socijalnih mreža saglasni su u tome da upravo ovako izgleda strategija zemalja NATO pakta povodom dešavanja u Ukrajini

Slikovito objašnjenje NATO strategije u Ukrajini! (FOTO)
viber_image_2022-02-26_18-02-12-883 - Copyright socijalne mreže

Na socijalnim mrežama prethodnih dana postala je popularna ilustracija opisana kao "objašnjenje problema sukoba u Ukrajini".

Naime, ilustracija je sekvenca iz popularnog crtanog filma Tom i Džeri na kojoj je Džeri predstavljen kao NATO pakt, koji udara (na) Rusiju, koja je na ilustraciju oličena u liku psa Spajka, i zatim motku kojom je zlodelo počinio daje u ruke mačku Tomu, koji predstavlja Ukrajinu. 

Korisnici socijalnih mreža saglasni su u tome da upravo ovako izgleda strategija zemalja NATO pakta povodom dešavanja u Ukrajini. 
 

socijalne mreže
 

 

- SAD i ostali natovci očigledno sve vreme huškaju Ukrajinu da započne rat sa Rusima. Ništa bolje nego da Rusi krvare i ginu, a Ameri  da obilato "hrane" Ukrajince municijom i oružijem, ali ne i podrškom na terenu.  Zatim će da se digne dreka "Putin agresor" i  Rusi će biti kažnjeni sankcijama. Ustvari najveća tragedija je u tome da su ne svojom voljom zavađena dva bratska, slovenska i pravoslavna naroda, korist će imati njihovi neprijatelji, jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Zemlje članice NATO kao i sama vojna alijansa odgovorni su za podstrekivanje,huškanje i naoružavanje neonacističkih formacija, koje skoro deceniju terorisale prorosko stanovništvo Ukrajine i zemlju uvele u stanje permanetnog sukoba. 

Nakon poslednjih provokacija zvaničnog Kijeva Rusija je pokrenula oslobodilačku akciju i priznala priznala narodne republike Donjeck i Luganjsk.

Bonus video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike