Bolan izveštaj iz Ukrajine, oglasile se DNR i LNR: U poslednja 24 sata...

25.02.2022

08:05

0

U saopštenju Narodne milicije DNR precizira se i da je jedna osoba ranjena u granatiranju u Kijevskom okrugu Donjecka i da je u teškom stanju prevezena u bolnicu

Bolan izveštaj iz Ukrajine, oglasile se DNR i LNR: U poslednja 24 sata...
Tan2022-2-25_7358185_3 - Copyright AP Photo/Evgeniy Maloletka

U gradu Gorlovka, u ukrajinskom granatiranju pogođena je zgrada škole u kojoj je poginulo dvoje nastavnika, u gradu Donjecku je ranjen civil, dok su u Luganjsku registrovana 33 napada na 10 naseljenih mesta, saopštile su danas vlasti samoproglašenih republika na istoku Ukrajine.

(UŽIVO) Sirene i eksplozije u Kijevu i Lavovu, Ukrajina granatira Donbas! (FOTO/VIDEO)

U napadu ukrajinskih snaga na grad Gorlovku u Donjeckoj Narodnoj Republici (DNR) pogođena je škola i ubijeno dvoje nastavnika, saopštio je Igor Prihotko načelnik lokalnih vlasti.

U saopštenju Narodne milicije DNR precizira se i da je jedna osoba ranjena u granatiranju u Kijevskom okrugu Donjecka i da je u teškom stanju prevezena u bolnicu.

I vlasti Luganske Narodne Republike danas izveštavaju o napadima ukrajinske vojske na ovaj region.

- Oružane snage Ukrajine izvele su 33 napada granatiranja na 10 naseljenih mesta u Luganskoj Narodnoj Republici (LPR) u protekla 24 sata - saopštila je danas misija LNR pri Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju (ZCKK).

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike