Tuga u selu postala još veća: Otac preminule bebe ne dozvoljava da se sahrani! Telo čuva u kući gde mu živi i druga ćerka (VIDEO)

21.01.2022

18:37

0

Otac ne veruje u rezultate obdukcije

Tuga u selu postala još veća: Otac preminule bebe ne dozvoljava da se sahrani! Telo čuva u kući gde mu živi i druga ćerka (VIDEO)
printscreen/youtube/TCH

Porodica Iščuk iz Ukraijne navukla je gnev komšija na sebe, kako već nedelju dana ne dozvoljavaju da se sahrani njihova dvomesečna ćerkica.

Nažalost, ona je preminula, nakon što se zadavila prilikom podoja, rezultati su obdukcije u koje otac  bebe ne veruje.

Naime, Aleksandar Iščuk kaže da želi da dobije i drugo mišljenje, te da mu neko i objasni sve što su lekari ispisali na latinskom. Upitan da objasni zašto ne veruje nalazu patologa, Aleksandar nije znao da objasni.

Istovremeno, otac preminule devojčice ne želi ni da dozvoli da bude sahranjena na dečijem groblju, već zahteva da se telo samo spusti u grobnicu u kojoj počiva njegova baka.

- Ne treba mi sanduk. Spustićemo je u grobnicu u odeći u kojoj je preminula. U toj odeći će i da počiva - rekao je otac za medije.

 

Aleksandar ima i ćerku koja ima šest godina, i koja je sve vreme u kući gde i beživotno telo bebe.

Komšije kažu da bi sahranili čedo, ali da im Aleksandar i bebina majka Ljudmila ne dopuštaju da uđu u kuću.

Telo devojčice je umotano u pelene i položeno u kadi u jednoj sobi koja je puna nameštaja.

Mediji pišu da je Aleksandar 32 godine stariji od LJudmile (36) i da mu je izrodila troje dece. Osim devojčica koja je preminula i šestogodišnje ćerke, imaju i četvorogodišnjeg sina, koji trenutno ne živi sa njima.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/TCH

Najčitanije Vesti