Monstrum iz Kazahstana: Studentkinju namamio u stan, izneta iz njega u komadima (VIDEO)

04.01.2022

12:57

0

Detalji monstruznog ubistva su bili toliko uznemirujući da su sudu predstavljeni u tajnosti

Monstrum iz Kazahstana: Studentkinju namamio u stan, izneta iz njega u komadima (VIDEO)
profimedia-0602033943 - Copyright Profimedia

Rahmanberdi Torebekov (28) farmaceut iz Kazahstana osuđen je danas 25 godina zatvora. On je silovao, a potom odrubio glavu studentkinji mode Ajazan Edilovoj (19) kada je odbila da spava sa njim. 

Ona je 19. marta 2021. godine otišla u stan Rahmanberdija kako bi ga izmerila za odelo koje je naručio od lokalnoj krojača kod kojeg je studentkinja bila zaposlena. Poslednji put je viđena živa u hodniku njegove zgrade gde se vidi zajedno ulaze u lift ka njegovom stanu, nakon čega je Ajazan trebalo da se nađe sa svojim dečkom.

Međutim, Torebekov ju je silovao i ubio nakon što je ona odbila da ima odnose sa njim. Zatim je raskomadao njeno telo, odrubio joj glavu i iščupao svaki zub i nokte u pokušaju da sakrije zločin. Odsečenu glavu studentkinje je potom na šporetu skuvao u vodi. 

Profimedia
 

Njen dečko je alarmirao policiju koja je uletela u Torebekov stan pri čemu je Torebekov pokušao da prereže sebi vrat. Odveden je u bolnicu i kasnije je priznao da je raskomadao njeno telo i delove rasuo po kontejnerima širom grada. Važio je za imućnog farmaceuta iz ugledne porodice u Almatiju.

U martu 2021. godine Rahmenberdi je priznao ubistvo, a danas je stigla presuda na 25 godina, kao i da plati porodici žrtve oko 40.000 evra odštete.

Detalji monstruznog ubistva su bili toliko uznemirujući da su sudu predstavljeni u tajnosti, međutim, porodica ubijene studentkinje nije zadovoljna presudom.

Torebekova su nazvali "zlim manijakom" i smatraju da nikada ne bi trebalo da izađe iz zatvora.

- Kada smo videli fotografije delova tela, videli smo da joj je svaki nokat iščupan, svaki zub izvađen i sve je stavljeno u odvojene plastične kese. Zašto je morao ovo da uradi osim ako nije manijak? Ako je samo hteo da sakrije zločin, zašto je morao to da joj uradi? Zašto joj je odsekao glavu i skuvao je u vodi? - rekao je rođak ubijene Almat Mulikov.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Daily Mail

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike