Otkriveno zašto je upucan Lakušić: Sin ubice mu dugovao veliki novac, a spor je krenuo oko imovine

26.12.2021

12:32

0

Lakušić je juče posle podne sedeo na terasi lokala u Ulici bratsva i jedinstva, nedaleko od zgrade u kojoj Aleksić stanuje

Otkriveno zašto je upucan Lakušić: Sin ubice mu dugovao veliki novac, a spor je krenuo oko imovine
Copyright Pixbay

Dugogodišnji spor oko imovine i nevraćenog novca između dvojice Podgoričana završio se ubistvom Dejana Lakušića (52), u koga je sinoć nekoliko hitaca ispalio sedam godina stariji Goran Aleksić, a on se odmah potom predao policiji.

"Vijestima" je iz Uprave policije (UP) nezvanično rečeno da je, kako se sumnja, upravo taj sukob motiv ubistva.

Lakušić je juče posle podne sedeo na terasi lokala u Ulici bratsva i jedinstva, nedaleko od zgrade u kojoj Aleksić stanuje.

Prema saznanjima "Vijesti", Aleksić je oko 18 časova prišao stolu za kojim je sedeo pedesetdvogodišnjak i u njega ispalio nekoliko hitaca.

- Nakon toga je seo u automobil i dovezao se u Centar bezbednosti Podgorica, gde je i rekao šta je uradio - kazao je sagovornik iz Uprave policije.

Policajac koji je stigao na lice mesta pokušao je da pruži pomoć Lakušiću, ali je bilo kasno.

Ekipa Hitne pomoći navodno je veoma brzo stigla na lice mesta, ali mogla je samo da konstantuje smrt.

Iz Uprave policije, zvanično je saopšteno da je oko 18 časova u Ulici bratstva i jedinstva u Podgorici došlo do upotrebe vatrenog oružja.

- Na štetu D. L. (52) koji je podlegao povredama. Priveden je G. A. (59) za kojeg se sumnja da je izvršio ovo delo. Dalje policijsko-tužilačke mere i radnje su u toku - piše u saopštenju.

Policijski inspektori CB Podgorica i kriminalistički tehničari tokom uviđaja su, pod vodstvom dežurne tužiteljke Višeg državnog tužilaštva Tanje Božović, sa lica mesta uzimali tragove.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijesti.me

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike