24SEDAM POŽAREVAC Uspešni nastupi Gradskog ženskog hora „Barili“

03.08.2021

10:41

0

Autor: 24sedam

Svojim tradicionalnim nastupima za ambasade prijateljskih zemalja Egipta i Maroka, hor Barili je uspešno nastavio svoju bogatu aktivnost na planu međunarodne kulturne saradnje

24SEDAM POŽAREVAC Uspešni nastupi Gradskog ženskog hora „Barili“
IMG-8b7b51fb6533c4703f2e0153388e52a8-V_copy_1024x768 - Copyright poportal.rs

Gradski ženski hor “Barili“ iz Požarevca sa dirigentkinjom Katalin Tasić, u duhu višegodišnje bogate kulturne saradnje sa diplomatskim predstavništvima prijateljskih zemalja nastupio je na svečanim diplomatskim prijemima povodom Nacionalnih praznika Arapske Republike Egipta i Kraljevine Maroka.

U Narodnoj biblioteci Srbije u Beogradu, 28. jula, hor “Barili“ je nastupio na svečanosti povodom Nacionalnog praznika Egipta, koji je priredio NJ.E. ambasador Amr Alguvejli. U sali “Ivo Andrić“ hotela “Metropol Palas“ u Beogradu, 30. jula nastupom hora “Barili“ započeo je diplomatski prijem povodom “Dana Krunisanja“  – Nacionalnog praznika Kraljevine Maroka. NJ.E. ambasador Mohamed Amin Belhaž pozdravio je visoke zvanice – članove diplomatskog kora, kao i ličnosti iz javnog, kulturnog i političkog života zemlje.

Svojim tradicionalnim nastupima za ambasade prijateljskih zemalja Egipta i Maroka, hor Barili je uspešno nastavio svoju bogatu aktivnost na planu međunarodne kulturne saradnje.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Požarevca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike