24SEDAM KIKINDA Grad podržao manifestaciju “Deca talenti”

22.07.2021

17:02

0

Autor: 24sedam

Ovo je primer kako svako selo, pa i grad, treba da se oduže najboljim pojedincima - kaže Lukač

24SEDAM KIKINDA Grad podržao manifestaciju “Deca talenti”
CDA_3842-w1024 - Copyright Opština Kikinda

Osmo izdanje manifestacije “Deca talenti”, na platou ispred Zavičajne kuće, u centru Banatskog Velikog Sela, okupilo je veliki broj mališana i njihovih roditelja. Da druženje protekne u slavljeničkoj atmosferi, pobrinuli su se članovi Dečjeg pozorišta “Lane”.

Nakon predstave, i oni su uzeli učešće u igrama. Pre toga, nagrađeno je 53 mališana. Po zahvalnicu i ranac su dobili predškolci i njihovi stariji drugari, koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima.

- Udruženje “Velikoselke” trudi se da ovom manifestacijom, na jednom mestu, okupi decu i ponudi im zanimljiv program i igre, oko kojih su u dodiru sa prirodom, a manje zaokupljeni kompjuterima i mobilnim telefonima - saopštila je Dragana Đurđević, predsednica “Velikoselki”.

Na velikoj pomoći i razumevanju, ona se zahvalila brojnim sponzorima i gradu Kikindi. Decu i njihove roditelje pozdravio je i Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde, a organizatorima i MZ Banatsko Veliko Selo odao priznanje.

- Ovo je primer kako svako selo, pa i grad, treba da se oduže najboljim pojedincima. Kad su mali, deca maštaju da postanu šampioni. Marljiv i posvećen rad je ovoj deci omogućio da postanu šampioni. Njima je to, sasvim sigurno, motiv da nastave tako, a drugim mališanima potvrda da se rad uvek isplati - kazao je Lukač.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike