24SEDAM RUMA Slađan Mančić podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Opštine

09.12.2021

06:15

0

Autor: 24sedam

Podneo sam ostavku iz ličnih i moralnih razloga, rekao je on

24SEDAM RUMA Slađan Mančić podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Opštine
NS - Copyright Opština Ruma

Posle tačno osam godina otkako je  izabran na mesto zamenika predsednika Opštine Ruma (9.12.2013.) i nešto više od sedam otkako obavlja predsedničku funkciju( 14.10.2014.) Slađan Mančić podneo je danas ostavku na mesto predsednika Opštine Ruma.

Tim povodom u Gradskoj kući odrzana je konferencija za medije na kojoj je Mančić obrazlozio da je ostavku podneo iz ličnih razloga.

"Danas sam na pisarnici Opštinske uprave predao ostavku na mesto predsednika Opštine Ruma. Podneo sam ostavku iz ličnih i moralnih razloga ako ćete pošteno, jednostavno ako neko oseti da nema većinu unutar svoje skupštinske ili stranačke većine, šta drugo preostaje čoveku nego da šansu da nekom drugom, da se časno i pošteno skloni sa tog mesta. Da li je sudbina ili slučajnost, ispostavilo se da sam na današnji dan pre osam godina ušao u Gradsku kuću, tada kao zamenik, 9. decembra 2013. godine. Zahvaljujem se svim saradnicima iz Opštinske uprave, iz Gradske kuće, svim svojim stranačkim kolegama, Srpskoj naprednoj stranci koja mi je ukazala poverenje za svih ovih 8 godina koje su iza nas i zelim da kazem da ponosno podnosim ovu ostavku, s obzirom da smo za ovih 8 godina uradili mnogo toga. Naravno ne zanosim se time da smo uradili sve što je neophodno, ali da je Ruma napravila jedan veliki iskorak napred u odnosu na okruzenje, ali ne samo okruzenje nego i na čitavu Srbiju, to je jasno svima, to je politika SNS-a koju smo mi u prethodnom periodu sprovodili", izjavio je Mančić pozelevši sreću i uspeh u radu budućem predsedniku Opštine.

"Mom nasledniku, ko god on bio, a verujem da SNS ima dosta dobrih i kvalitetnih ljudi koji mogu da nastave ovo što smo do sada radili, zelim da pozelim sreću i uspeh, imaće sigurno mnogo zdraviju polaznu osnovu i jači temelj. Ja se nadam da će SNS baš na predlog i predsednika stranke naći nekog ko je pre svega mlad, energičan, kvalitetan, zeljan dokazivanja. Još jednom zelim svima da zahvalim na dobroj saradnji i zelim svima dobro zdravlje i uspeha i sreće u daljem radu", rekao je Mančić, zahvalivši se medijima na korektnom izveštavanju.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Ruma. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike