24SEDAM INĐIJA Zeleno beli ubedljivi protiv Kabela

06.11.2021

13:34

0

Autor: 24sedam

o svim parametrima gost je u meč ušao kao favorit, a to je na terenu za igru i potvrdio sa novom prvenstvenom pobedom

24SEDAM INĐIJA Zeleno beli ubedljivi protiv Kabela
fk inđija - Copyright Printscreen / Youtube / Prva liga Srbije

Po izuzetno teškim uslovima za igru zbog nakvašenog terena odigrana je fudbalska utakmica dva vojvođanska prvoligaša.

A na terenu su bili poslednjeplasirani tim prvenstva i domaćin meča, Kabel i lider na tabeli gostujuća Inđija. Po svim parametrima gost je u meč ušao kao favorit, a to je na terenu za igru i potvrdio sa novom prvenstvenom pobedom.

Tri gola, tri uboda zeleno belog tima, a prvi je dao Milan Srbijanac koji je potekao u inđijskom klubu, ali je predhodne sezone bio nezamenljivi štaf kod Novosađana. Igrao se 28.minut kada je po vokaciji levi bek zatresao mrežu svog donedavnog kluba. Nikola Nedeljković je gotovo sa polovine terena uočio i uposlio Srbijanca koji je bio na levoj strani napada gosta. Srbijanac je „prodao bicikl“ odbranbenom igraču domaćina, a onda iskosa iz kaznenog prostora slabijom desnom nogom šalje projektil u malu mrežu nemoćnog golmana, 0: 1. Gol koji spada u lepše koji su zeleno beli postigli ove jeseni.

Pre, a i posle gola Inđija je imala nekoliko prilika za gol, a čini se i neopravdano je poništen gol Kovačevića zbog nedozvoljene pozicije i to posle poprilično zakasnele reakcije pomoćnog sudije.

U drugom poluvremenu Žakula je bio najbliži novom golu, ali je njegov klizeći na loptu bio nedovoljno dobar i lopta odlazi kraj gola.

Drugi gol je delo mladog Kovačevića koji je u maniru rasnog strelca ispratio akciju svog tima. Sve je započeo Milosavljev, oporavljeni Desančić šutira, gađa stativu iz peterca domaćina, pošto je golmana zaobišao, a Kovačević lagano plasira odbitak u mrežu, 0: 2.

Treći gol je delo Vukčevića. Ovaj igrač se izvukao na levu stranu napada. Dobio je takozvanu dubinsku loptu. Povukao je oko dvadesetak metara, šutirao sa unutrašnjom stranom stopala desne noge, a golman je uspeo da samo skrene loptu ka svojoj stativi i mreži gola. Desančić je bio asistent kod te akcije.

Novi Sad. Stadion Kabela, gledalaca oko 50. Sudija: Saša Ranisavić, pomoćnici: Aleksandar Vladić i Jovan Jovčić. Četvrti sudija: Marko Delibašić. Delegat: Đorđe Žutić. Strelci: Srbijanac 28′, Kovačević 61′, Vukčević 80′ – Inđija. Žuti kartoni: Klisura 33′ – Kabel.

Kabel: Elesin, Lovre, Martinkevich (Belić 88′), Jakovljević (Pirgić 46′), Nijemčević (Novaković 65′), Pavlica, Ivelja, Marić, Mirić (Lučić 46′), Pius, Klisura (Čeman 84′).
Trener: Milan Belić

Inđija: Čupić, Nikola Nedeljković (Riznić 70′), Kovačević, Milosavljev (Vukčević 70′), Jovanović, Žakula (Desančić 58′), Stojanović (Ševo 84′), Rađen, Ignjatović, Srbijanac, Đurić (Plavšić 70′).
Trener: Nebojša Jandrić

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike