24SEDAM INĐIJA FK Inđija bez standardne trojke na derbi jeseni

15.10.2021

11:55

0

Autor: 24sedam

Inđinčani će u narednu utakmicu ući znatno oslabljeni

24SEDAM INĐIJA FK Inđija bez standardne trojke na derbi jeseni
fk inđija - Copyright Printscreen / Youtube / Prva liga Srbije

Fudbaleri Inđije se nalaze u sjajnom nizu rezultata ove takmičerske sezone u Prvoj ligi Srbije. Inđinčani sem u jednom kolu su zaseli na liderski položaj na tabeli i u „derbi jeseni“ ulaze sa tog položaja.

Rival im je novajlija na prvoligaškom nebu i drugoplasirani tim prvenstva Mladost GAT iz Novog sada. Kako su novajlije, Mladost GAT je sigurno i najprijatnije iznenađenje ovog dela prvenstva. Novosađani svoje utakmice kao domaćini igraju u Čelarevu na stadionu nekadašnjeg prvoligaša, ČSK Pivare. Samim tim i ovaj meč će imati posebno obeležje jer se praktično igra na „neutralnom terenu“.

Inđinčani će u narednu utakmicu ući znatno oslabljeni jer u konkurenciji nisu tri grača za sastav prvog tima. Dvojica zbog bolesti (Nikola Nedeljković i Aleksandar Desančić), a poduže van stroja je i Stefan Đurić zbog povrede. Pod znakom pitanja je i Branko Riznić, a u trenažnom procesu posle povrede je Miloš Kukolj.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike