24SEDAM RUMA Rani javni uvid u elaborat za izradu plana detaljne regulacije za blok 4-5-2 i deo bloka 1-3-3

24.11.2021

09:42

0

Autor: 24sedam

Objavljuje se rani javni uvid u navedenu odluku i elaborat uz odluku

24SEDAM RUMA Rani javni uvid u elaborat za izradu plana detaljne regulacije za blok 4-5-2 i deo bloka 1-3-3
ruma panorama printscreen youtube (3) - Copyright Printscreen/YouTube

Obaveštava se zainteresovana javnost da je Skupština Opštine Ruma na sednici održanoj dana 23. septembra 2021. godine donela Odluku o izradi plana detaljne regulacije za blok 4-5-2 i deo bloka 1-3-3  u Rumi.

Objavljuje se rani javni uvid u navedenu odluku i elaborat uz odluku.

U toku trajanja ranog javnog uvida zainteresovana pravna i fizička lica imaju pravo upoznavanja sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, mogućim rešenjima za urbanu obnovu i efektima planiranja.

Obaveštavaju se i pozivaju organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Rani javni uvid će se obavljati u prostorijama Javnog preduzeća za urbanističko planiranje, upravljanje putevima i izgradnju Ruma, u Rumi Ul. 27 oktobra 7a, svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 i trajaće od 24. 11. 2021. do 8. 12. 2021. godine.

Sve predloge, primedbe i sugestije zainteresovana lica mogu dostaviti u pisanom obliku Odeljenju za urbanizam i građenje Opštinske uprave Opštine Ruma ul. Orlovićeva br. 5 Ruma, zaključno sa 8. 12. 2021. godine.

Sve primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica će evidentirati Odeljenje za urbanizam i građenje, a evidentirane primedbe i sugestije mogu uticati na planska rešenja.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Ruma. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike