24SEDAM RUMA Komesarijat za izbeglice i migracije raspisao javni konkurs

22.11.2021

11:28

0

Autor: 24sedam

Zainteresovana lica podnose prijave na Javni poziv sa potrebnim dokazima Komisiji, preko Komesarijata za izbeglice i migracije

24SEDAM RUMA Komesarijat za izbeglice i migracije raspisao javni konkurs
ruma panorama printscreen youtube (2) - Copyright Printscreen/YouTube

Komisija za rešavanje stambenih potreba izbeglica Komesarijata za izbeglice i migracije raspisala je Javni poziv za davanje u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine 32 prazne stambene jedinice (kuće i stanovi) na teritoriji 14 jedinica lokalne samouprave.

Na Javni poziv se mogu javiti izbeglice i bivše izbeglice bez obzira da li imaju prijavljeno prebivalište ili boravište na teritoriji opštine/grada u kojoj se nalazi stambena jedinica za koju konkurišu. Takođe napominjemo da lica koja imaju prebivalište/boravište na nekoj od JLS sa javnog poziva nemaju prednost i da sva lica koja ispunjavaju uslove iz Javnog poziva mogu da se prijave.

Zainteresovana lica podnose prijave na Javni poziv sa potrebnim dokazima Komisiji, preko Komesarijata za izbeglice i migracije.

Dokumentacija se dostavlja u pisarnicu ili putem pošte na adresu: Komesarijat za izbeglice i migracije, Narodnih heroja br. 4, 11070 Novi Beograd, sa napomenom „Javni poziv za davanje u zakup na određeno vreme stambene jedinice u ____________________” (obavezno navesti oštinu/grad za koji se podnosi prijava na javni poziv), sa napomenom „NE OTVARATI”.

Krajnji rok za podnošenje prijave na javni poziv je 31. decembar 2021. godine.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Ruma. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike