Krcat auto-put Miloš Veliki: Srbi se nakon produženog vikenda vraćaju kućama

14.11.2021

17:00

0

Veliki broj građana odlučio je da spoji neradne dane, koje su iskoristili za beg u prirodu

Krcat auto-put Miloš Veliki: Srbi se nakon produženog vikenda vraćaju kućama
1636905831cacak-guzve-obilaznica-fotorina1 - Copyright RINA

Tokom poslepodnevnih sati na naplatnoj rampi u Preljini i obilaznici oko Čačka intenziviran je saobraćaj, a najveća gužva je na prilazu auto-putu Miloš Veliki. 

- Iskoristili smo lepo vreme i slobodne dane za odmor na Zlatiboru. Putovanje smo odložili za poslednji čas iako smo pretpostavili da će biti gužve u saobraćaju. Najkritičnija deonica puta uvek je obilaznica oko Čačka i naplatna rampa, ali od Zlatibora ka Čačku čitavom deonicom saobraćaj se odvija usporeno zbog velikog broja vozila - izjavila je za RINU Slavica Tomić iz Beograda.

Veliki broj građana odlučio je da spoji neradne dane, koje su iskoristili za beg u prirodu. Planine Tara i Zlatibor bile su pune gostiju. 

RINA
 

- Na Zlatiboru je tokom vikenda bilo oko 30 odsto više gostiju nego što ih bude inače u ovo doba godine. Interesovanje je bilo veliko kako za hotelski, tako i za smeštaj u privatnoj režiji. Ovo je još samo jedan pokazatelj da je Zlatibor planina koja je za posetioce atraktivna tokom cele godine, a svi koji dođu ovde zaista mogu da uživaju u velikom broju raznovrsnih sadržaja - izjavio je Vladimir Živanović direktor TO Zlatibor. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike