AMSS izdao upozorenje: Obilne padavine do ujutru, vozači oprez!

04.11.2021

20:05

0

AMSS upozorava i na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova

AMSS izdao upozorenje: Obilne padavine do ujutru, vozači oprez!
24sedam/ Katarina Mihajlović

Tokom večeri i noći očekuju se obilne padavine na teritoriji cele zemlje, pa Automoto savez Srbije savetuje opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu.

AMSS upozorava i na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova.

U izveštaju o stanju na putevima AMSS navodi da je normalizovan saobraćaj na petlji Mali Požarevac nakon završetka radova na njenoj rehabilitaciji. Takođe, faza III odlaže se za sledeću nedelju zbog najavljenih loših vremenskih uslova

Do 12. novembra u periodu od 7 do 17 časova izvode se radovi na redovnom održavanju deonice Dragovac - Leskovac (Gornja Stopanja), kod Ðinđuškog brda. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do sutra još u periodu od 7 do 15 časova traju radovi na ispiranju kišne kanalizacije na deonici Takovo - Preljina, u zoni petlje Preljina u smeru ka Beogradu, tako da je za saobraćaj zatvorena preticajna traka, a on se odvija voznom trakom.

Od danas do 7. novembra od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na čišćenju i pranju tunela Lipak, Železnik i Straževica na Obilaznici oko Beograda, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 30. novembra u toku svetlog dela dana u periodu od 7 do 16 časova planirani su radovi na rehabilitaciji deonice koja prolazi kroz Vrdnika, pa će se saobraćaj odvijati jednosmerno naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije teretna vozila čekaju na prelazu Horgoš sedam sati, na Kelebiji, Batrovcima i Bezdanu pet, a na Gradina i Šidu tri sata.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: AMSS

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti