24SEDAM VLADIMIRCI Imunizacija stanovništva i na vakcinalnom punktu u naselju Debrc

07.05.2021

18:58

0

Organizovanje vakcinalnih punktova na teritoriji opštine Vladimirci, ima punu podršku lokalne samouprave, kako bi se građanima, sam proces vakcinacije učinio dostupnijim

24SEDAM VLADIMIRCI Imunizacija stanovništva i na vakcinalnom punktu u naselju Debrc
Vladimirci Debrc - Copyright Foto: Opština Vladimirci

U organizaciji Doma zdravlja "Vladimirci" i Mesne zajednice Debrc, danas je i u istoimenom naseljenom mestu, sprovedena imunizacija stanovništva protiv zarazne bolesti kovid-19.

Organizovanje vakcinalnih punktova na teritoriji opštine Vladimirci, ima punu podršku lokalne samouprave, kako bi se građanima, sam proces vakcinacije učinio dostupnijim.

Na vakcinalnom punktu, smeštenom u Zdravstvenoj stanici Debrc, danas su građanima aplikovane doze one vakcine za koju su iskazali interesovanje. Vakcinacija je bila moguća bez prethodne prijave i zakazivanja. Istima su na raspolaganju bile sve četiri vrste vakcina.

Predano i požrtvovano medicinsko osoblje, organizovano u mobilne timove i ekipe, danas je u ovom naseljenom mestu, obilazilo i stare i nepokretne osobe, koje su želele da se imunizuju.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Vladimirci. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike