Radovi izmenili režim saobraćaja, koristite alternativne puteve

25.11.2020

07:54 >> 07:52

0

Autor: Jovana Vrećo

Putevi Srbije saopštili su kakvo je trenutno stanje na putevima širom Srbije

Radovi izmenili režim saobraćaja, koristite alternativne puteve
Copyright Pixabay

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu “Sušica” do 27. novembra, od 8 do 14 časova, obustavljen je saobraćaj.

Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – obilaznica preko Mačkata.

Na putu Svračkovci – Gornji Milanovac – Preljina, od danas do 28. novembra, od 8 do 16 časova, obavljaju se radovi na frezovanju i mašinskom krpljenju asfaltnog kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici petlja Orlovača – petlja Ripanj, kod skretanja za Barajevo, danas će se od 8 do 17 časova raditi na podizanju stubova.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta skroz desna saobraćajna traka, iz pravca Beograda, kod skretanja za Barajevo.

Putevi Srbijem savetuju maksimalan oprez pri vožnji i apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na putu Beranovac-Goč, Jovac, od sutra do 30. novembra, od 7 do 17 časova, biće na snazi obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju.

Alternativni putni pravac je Vrnjačka banja-Goč.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je sat i po, na prelazima Gradina i Šid oko sat vremena, na Kelebiji kamioni čekaju oko dva sata, na Batrovcima oko četiri sata, a na graničnom prelazu Bačka Palanka oko tri sata.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike