Zbog radova menja se režim saobraćaja na više deonica

25.09.2021

09:33

0

Autor: I. P.

Na auto-putu E-75, biće zatvorena petlja "Smederevo" (Ralja) za saobraćaj

Zbog radova menja se režim saobraćaja na više deonica
Gužva kod Čačka/Foto: RINA

 Na auto-putu E-75, u zoni petlje Kolari, od danas do 1. novembra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje prema Beogradu, ujedno će na levoj kolovoznoj traci auto-puta, smer Niš - Beograd, za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Vraća nam se leto: Nemojte pakovati kratke rukave

Na auto-putu E-75, biće zatvorena petlja "Smederevo" (Ralja) za saobraćaj, od ponedeljka 27. septembra do 5. oktobra, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

Tokom izvođenja radova, na petlji "Smederevo" (Ralja), u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe, a saobraćaj će biti preusmeren na alternativne petlje - petlju "Požarevac" i "petlju Kolari".

Na auto-putu E-75, od Bubanj Potoka do petlje "Tranšped", u smeru ka Nišu, do 1. novembra traju radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom "Bubanj Potok".

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na putu Gola Glava-Joševa, u mestu Gola Glava, do 8. oktobra obustava se saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Ub.

Alternativni putni pravac za teretni saobraćaj će biti preko Valjeva i Carića, dok će za putnička vozila alternativni putni pravac biti preko Družetića. Radovi na rehabilitaciji mosta planirano je da traju 90 dana.

Na putevima Beranovac - Goč i Kamenica- Brezna, od ponedeljka 27. septembra, od 7 do 18 sati, saobraćaj će biti obustavljen zbog radova na asfaltiranju puta.

Alternativni putni pravac za vreme obustave je preko Vrnjačke Banje.

Sa graničnog prelaza pobegao u šumu! Policija zaustavila džip srpskih tablica, a vozač "uhvatio tutanj"

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti