Pet šlepera flaširane vode za Vlasotince: "Situaciju što pre stabilizovati"

16.01.2021

15:34 >> 16:03

0

Ministar bez portfelja zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Ivica Tončev danas je obišao područja ugrožena poplavama

Pet šlepera flaširane vode za Vlasotince: "Situaciju što pre stabilizovati"
Copyright TANJUG/ KABINET MINISTRA BEZ PORTFELJA

Ministar bez portfelja zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Ivica Tončev u okviru obilska područja ugroženih poplavama danas je obišao Vlasotince i istakao da je za tu opštinu obezbeđeno pet šlepera flaširane vode, kako bi se što pre stabilizovala situacija sa vodosnabdevanjem.

Tončev je rekao da se danas sastao sa predsednikom opštine Vlasotince, Bratislavom Petrovićem, koji je kao najveći problem naveo prekid u vodosnabdevanju što direktno utiče na 25.000 stanovnika, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još

– Mi smo obezbedili pet šlepera flaširane “Rosa” vode, i veliko hvala kompaniji “Coca -Cola” na pomoći, koja je dostavljena opštini i koja će doprineti bržoj stabilizaciji situacije – naveo je Tončev.

On je naveo i da je uvek na licu mesta, da mu je važno da lično stekne uvid u situaciju i pruži pomoć.

Tončev i dodao da je njegov Kabinet odmah nakon katastrofalnih poplava, koje su zadesile jug Srbije, kontaktirao nerazvijene opštine sa upitom o šteti i prioritetma za uspostavljanje normalnog funkcionisanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike