Vozači, potreban poseban oprez: Nema padavina, ali se na puteve spustila magla

21.01.2021

19:02 >> 12:15

0

Autor: J.B.O.

Na mnogim putevima Srbije u toku su radovi, pa se pre putovnja obavezno informišite

Vozači, potreban poseban oprez: Nema padavina, ali se na puteve spustila magla
Copyright Unsplash/ivan-bogdanov-

Kako upozoravaju Putevi Srbije, postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. Mole se svi učesnici u saobraćaju na opreznost i prilagođavanje brzine kretanja uslovima na putu.

Na autoputu E-70, na graničnom prelazu Batrovci – Kuzmin od 4. novembra na snazi je izmenjen režim saobraćaja zbog radova na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu, pa su tako za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama.

Na mostu kod Titela preko Tise od 30. novembra saobraćaj se odvija samo sredinom mosta uz naizmenično propuštanje vozila, a na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija nosivost prelazi 12 tona.

Na deonici Vlakča – Cerovac, u naselju Cerovac konzervirano je gradilište, a saobraćaj se odvija shodno postavljenoj vertikalnoj gradilišnoj signalizaciji, ograničenju brzine na 40 km/h i zabrani preticanja.

Na deonici Pazarište – Tutin, kod mesta Sebečevo do 1. avgusta biće obustavljen saobraćaj zbog radova koji se izvode u punom profilu puta. Alternativni putni pravac je put, Pazarište – Dojeviće, Dojeviće – Novi Pazar, Novi Pazar – Bregovi, Bregovi – Tutin. Alternativni pravac za lokalni saobraćaj – lokalni putevi Pazarište – Delimeđe – Mađare, Pazarište – Crnoča – Brniševo – Crkvine, Pazarište – Mađare – Paljevski most.

Pročitajte još:

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija, Batrovci i Šid na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 180 miniuta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike