Radovi u tunelu Progon i na više deonica: Alternativni putevi otvoreni za vozila

06.03.2021

08:49

0

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji

Radovi u tunelu Progon i na više deonica: Alternativni putevi otvoreni za vozila
Copyright Tanjug/ Sava Radovanović

Na auto-putu E-80, u tunelu Progon, u smeru ka graničnom prelazu Gradina, u toku su radovi na sistemu za odvodnjavanje u voznoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad jug – petlja Novi Sad sever, do 11. marta od sedam do 17 časova izvode se radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine, radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj saobraćajoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su JP “Putevi Srbije”.

Tanjug/ Tara Radovanović

Na auto-putu E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, izvode se radovi na pojačanom održavanju. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu auto-puta (smer Beograd – Šid) i nije u funkciji isključenje za Pećince iz pravca Šida i uključenje za Beograd iz pravca Pećinaca. Alternativni putni pravci- petlja “Ruma” i petlja “Šimanovci”.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Mionica – Brežđe – Divčibare – Kaona, preko Divčibara, Šabac – Volujac – Zavlaka – Banja Badanja – Krupanj – Gračanica, preko Mačkovog kamena, Pričević – Pecka, preko Ive, Valjevo – Poćuta – Debelo brdo, preko Debelog brda, Krupanj – Šl?ivova, preko Šl?ivove, Valjevo – Lelić – Mravinjci, Šarena Bukva (Mačkov Kamen) – Stolice, preko Stolica, Loznica – Zajača – Šarena bukva – Mačkov kamen, preko Mačkovog kamena Šljivova – Pecka, Mravinjci – Povlenska Kosa, preko Mravinjaca.

Na teritoriji Zaječara učestali su odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Ðerdapskoj magistrali, kao i na klisuri Koretanac i prilazu Babinom Zubu, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Tanjug/Nikola Anđić

Na teritoriji Požege na državnim putevima I B reda broj 23 i 21, preporučuje se oprez zbog mogućih osulina.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike