Nestalom mladiću i dalje nema traga: Lazar (19) poslednji put viđen 17. marta u Vranju, policija proverava nove informacije (FOTO)

25.03.2021

14:20 >> 14:24

0

Autor: J.B.O.

U međuvremenu bilo nekoliko dojava da je mladić viđen

Nestalom mladiću i dalje nema traga: Lazar (19) poslednji put viđen 17. marta u Vranju, policija proverava nove informacije (FOTO)
Copyright Privatna arhiva

Policija i dalje intenzivno traga za Lazarom Ljubisavljevićem (19), mladićem iz Vranja, koji je poslednji put viđen 17. marta.

Na društvenim mrežama se učestalo deli apel svima koji ga eventualno vide, da to odmah prijave policiji na broj 192.

Iako je u međuvremeno bilo nekoliko prijava da je, navodno, viđen na nekoliko lokacija na jugu Srbije, iz policije navode da još uvek nema konkretnog traga koji bi doveo do mladića i dodaju da se vodi intenzivna potraga, pišu Novosti.

Lazar Ljubisavljević je u vreme kada je nestao, na sebi imao crno-belu jaknu, braon pantalone, crno-bele patike i crvenu torbu.

Printscreen/Facebook

Lazar je, inače, bio štićenik Doma za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu i o njemu se starao Centar za socijalni rad.

Pročitajte još:

Nakon boravka u domu, vratio se u Vranje porodici.

Iz krugova bliskim mladiću kažu da se pre nestanka ponašao normalno i da nije bilo indicija da bi moglo da se desi išta nepredviđeno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike