Detalji spasavanja dečaka kog je ujela zmija: U pomoć prvo pritekli policajci

20.06.2021

21:38 >> 21:41

0

Policajci su odmah pribrano reagovali i dečaka i njegovu porodicu prevezli automobilom u KC Niš, gde je adekvatno medicinski zbrinut

Detalji spasavanja dečaka kog je ujela zmija: U pomoć prvo pritekli policajci
Copyright Pixabay

Pripadnici beogradske Policijske brigade Dušan Nikolić i Aleksandar Popović prvi su pritekli u pomoć dečaku (14) S. M. iz Republike Severne Makedonije, koga je jutros ujela zmija u reonu Jelašničke klisure kod Niša.

Nikolić i Popović bili su u privatnoj režiji na tom području i prilikom uspona na stene primetili su dečaka koga je ujela zmija, najverovatnije poskok, prenosi “Telegraf.”

Dečak je imao otok na licu i bila mu je potrebna hitna pomoć.

Policajci su odmah pribrano reagovali i dečaka i njegovu porodicu prevezli automobilom u KC Niš, gde je adekvatno medicinski zbrinut.

Nakon što su se uverili da je dečak dobro, policajci su vratili roditelje i dečakovog brata u Jelašnicu po šator i lične stvari.

Pročitajte još

Inače, dva policajca učestvovala su dan ranije u Jelašničkoj klisuri na 6. međunarodnoj trci sa preprekama “The Maze Fury” u organizaciji Tribe Trails-a.

Pripadnici Policijske brigade koji su predstavljali svoju jedinicu i MUP Srbije ostvarili su zapažene rezultate na stazi dužine 16,5 kilometara koja se protezala kroz izuzetno nepristupačan teren, sa ekstremno zahtevnim preprekama, koje su tražile odličnu fizičku i mentalnu spremnost.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike