Zastrašujući snimak iz Vranja! Dve velike zmije ušle u veš-mašinu (VIDEO)

05.06.2024

18:59

0

Hvatač zmija Vladica Stanković je na svom Instagram nalogu objavio zastrašujući snimak na kome se vidi kako izvlači dve velike zmije iz veš-mašine

Zastrašujući snimak iz Vranja! Dve velike zmije ušle u veš-mašinu (VIDEO)
Vladica Stanković uhvatio dve zmije u veš mašini - Copyright printscreen/instagram/udruzenje_poskok

Prethodnih dana građani Srbije prijavljivali su nadležnim službama pojavu zmija kako na ulici, tako i u svojim dvorištima, zgradama, pa čak i unutar kuća. Upozoreno je da zmije ulaze čak i tamo gde nikada ne biste pomislili da ćete ih naći. Jedan takav slučaj dogodio se kod Vranja.

Hvatač zmija Vladica Stanković, na svom Instagram nalogu, objavio je zastrašujući snimak na kome se vidi kako izvlači dve velike zmije iz veš mašine.

- I one hoće da se kupaju i peru veš - napisao je Vladica ispod videa.

 

 

Da stvar nije nimalo naivna, pokazuje činjenica da se poslednjih dana javlja sve veći broj građana sa istim problemom. Zmije su okupirale automobile, krevete, frižidere...

Nadležni apeluju na građane da budu oprezni i da u slučaju susreta sa zmijama ne pokušavaju sami da ih uklone, već da kontaktiraju stručne službe za hvatanje zmija.

printscreen/instagram/udruzenje_poskok
 

Ima ih svuda - u Beogradu, Vojvodini, na jugu Srbije, a profesionalni hvatač zmija Vladica Stanković kaže da građani budu smireni, ali na oprezu jer se zmije neće vratiti u svoje rupe.

- Toplo vreme i 30 stepeni još u martu izmamili su i zmije iz svojih skloništa. Svakoga dana imam pune ruke posla - kazao je Vladica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike