Vozači, prilagodite brzinu: Radovi menjaju režim saobraćaja na pojedinim deonicama

04.06.2024

08:42

0

Najnovije informacije o stanju na putevima saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije"

Vozači, prilagodite brzinu: Radovi menjaju režim saobraćaja na pojedinim deonicama
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac - petlja Velika Plana, smer ka Beogradu, izvode se radovi na zameni zaštitne žičane ograde, do 20. juna, a za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, petlja Beška - petlja Novi Banovci, u oba smera, do 05. juna, u toku svetlog dela dana, izvode se radovi na košenju u putnom pojasu u pokretu, a u zoni radova zatvorena je zaustavna saobraćajna traka u dužini do 5 kilometara. Na putu Bor - Vražogrnac izvode se radovi na rehabilitaciji puta do 30. juna, od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, obilaznica oko Beograda, izvode se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunela Straževica, pa će od danas od 19 časova do 05. juna do 5 časova biti obustavljen saobraćaj u desnoj tunelskoj cevi tunela Straževica, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz levu tunelsku cev.

Od 05. juna od 19 časova do 06. juna do 5 časova biće obustavljen saobraćaj u levoj tunelskoj cevi, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev. Na putu Svilajnac - Medveđa izvode se radovi na rehabilitaciji do 01. jula, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike