"Šta se desilo sa čovekom?": Poznanici Dejana (55) koji je upucao partnerku jer mu je prenela koronu šokirani

17.12.2020

19:58

0

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje osumnjičenom Dejanu M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovac na Mlavi

"Šta se desilo sa čovekom?": Poznanici Dejana (55) koji je upucao partnerku jer mu je prenela koronu šokirani
Copyright Foto: MUP

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje osumnjičenom Dejanu M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovac na Mlavi, zbog sumnje da je u sredu uveče pokušao da ubije svoju partnerku Svetlanu B. (55).

Dejan je, nakon što je saznao da je zaražen korona virusom uzeo pištolj za koji je imao samo dozvolu za držanje i došao u kuću Svetlane B. (55), koja živi u Žabarima, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, optužujući je da mu je ona prenela virus.

Kada je ona pobegla u kuću svog zeta Bogoljuba Z., inače zamenika komandira PS Žabari, krenuo je za njom i kada ju je sustigao uperio je pištolj u njenom pravcu, ali je u tom momentu zamenik komandira pokušao da mu otme pištolj iz ruke i u tom otimanju došlo je do pucnja iz pištolja i metak je, najpre, pogodio Svetlanu u predelu šake, a zatim i njenu ćerku Anu (35), koja se, takođe, nalazila u istoj kući!

Pročitajte još:

U kući zamenika komandira nalazio se i načelnik PS Žabari Zoran M.

– Svetlana nikada ranije nije prijavljivala nasilje, a prilkom hapšenja osumnjičenog svi su bili u šoku jer policajci poznaju Dejana i Svetlanu, te znaju da su živeli u skladnom braku. Svi su bili zatečeni – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

To navode i poznanici ove porodice, koji kažu da su Svetlana i Dejan bili su u skladnom odnosu, te ih je ova informacija sve zatekla.

– Oni su bili u vanbračnoj zajednici. Živeli su zajedno poslednjih godina. Fini ljudi, nikada nije bilo nikakvih sukoba. Šta se sa čovekom dogodilo, nikome nije jasno – kaže poznanica ove porodice.

Kako kaže, Svetlana je ranije bila zaražena koronom, te se zbog toga Dejan prilično uznemirio.

– Njega je cela situacija oko korone potresla, ali niko ne bi mogao da pomisli da će zbog toga želeti da ubije Svetlanu – u šoku je naša sagovornica.

Dejan M. biće saslušan danas pred Višim tužilaštvom u Požarevcu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike