Detalji dramatičnog spasavanja na Tari: Mladić upao u rupu duboku 30 metara, sa njim bio još jedan vozač kvada! (FOTO/VIDEO)

21.01.2024

16:38

0

Rendžeri Nacionalnog parka Tara apeluju na sve vozače kvadova, da se tokom vožnje ponašaju u skladu sa propisanim pavilima kako ne bi došlo do ovakavih i sličnih nezgoda

Detalji dramatičnog spasavanja na Tari: Mladić upao u rupu duboku 30 metara, sa njim bio još jedan vozač kvada! (FOTO/VIDEO)
Copyright Foto: RINA

U akciji spasavanja mladića koji je kvadom sleteo u provaliju na Tari učestvovalo je šest vatrogasaca, dva rendžera NP Tara i jedan pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Sve se dogodilo na vidikovcu Platno na Jasikovicama.

Foto: RINA
 

 

- U pitanju je provalija duboka preko trideset metara. Sva sreća što je sa tim mladićem bio još jedan vozač kvada koji je odmah pozvao pomoć, inače bi ga teško pronašli. Povređeni mladić je sve vreme bio u svesnom stanju, tokom vožnje nije nosio kacigu - kaže za RINU jedan od učesnika u akciji spasavanja.

Povređeni mladić je evakuisan iz provalije i vozilom Hitne pomoći prebačen u užičku bolnicu, gde se utvrđuje stepen njegovih povreda.

Nezgoda se dogodila na ograđenom vidikovcu na području Kaluđerskoh bara.

Foto: RINA
 

Rendžeri Nacionalnog parka Tara apeluju na sve vozače kvadova, da se tokom vožnje ponašaju u skladu sa propisanim pavilima kako ne bi došlo do ovakavih i sličnih nezgoda.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike