24SEDAM RUMA Nezaboravno iskustvo za rumske osnovce: Letnji kamp "Povratak prirodi" (FOTO)

17.08.2023

17:48

0

Autor: 24sedam

Posebno nas raduje to što osmesi rumskih mališana garantuju da je letnji kamp deci doneo mnogo lepih i nezaboravnih uspomena - poručila je Aleksandra Ćirić

24SEDAM RUMA Nezaboravno iskustvo za rumske osnovce: Letnji kamp "Povratak prirodi" (FOTO)
Copyright Opština Ruma

Letnje sportske aktivnosti na rumskom izletištu Borkovac obiluju raznolikim i zanimljivim programima.

Jedno od najprivlačnijih sportsko-rekreativnih događanja za decu ove godine jest letnji kamp "Povratak prirodi", pružajući rumskim osnovcima nezaboravno iskustvo.

Ovaj kamp organizovan je s idejom da deca otkriju, zbliže se s prirodom, druže se i zabavljaju, istražujući aktivnosti koje su pomalo zapostavljene. Cilj je da kroz ove aktivnosti steknu nova prijateljstva, ali i da razviju veštine važne za njihov dalji razvoj i samostalnost u životu.

Za razliku od prethodne godine kada je trajao tri dana, ovogodišnji kamp je protekao kroz sedmodnevno iskustvo podeljeno u četiri starosne grupe dece. Svaka grupa je istraživala lepote prirode, učila o njenim čarima, sticala nove veštine i otkrivala važnost očuvanja životne sredine.

Uz stručne vodiče, svaka grupa je učestvovala u nizu aktivnosti kao što su istraživanje prirode, streličarstvo, kajaking, ribolov, ali i ekološke radionice, sportski poligoni i mnoge druge zanimljivosti tokom kampa.

„Posebno nas raduje to što osmesi rumskih mališana garantuju da je letnji kamp deci doneo mnogo lepih i nezaboravnih uspomena", poručila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike