24SEDAM RUMA Atletičari iz AK Ruma briljirali na mitingu u Šapcu - osvojili čak 18 medalja (FOTO)

03.10.2023

19:45

0

Autor: 24sedam

Ovo je bio jedan od poslednjih trkačkih događaja ove godine, dok se rumski atletičari nakon uspeha već pripremaju za sledeću sezonu

24SEDAM RUMA Atletičari iz AK Ruma briljirali na mitingu u Šapcu - osvojili čak 18 medalja (FOTO)
Copyright Opština Ruma

Prvog oktobra, AŠK Tempo - Šabac je organizovao impresivan miting, okupivši preko 800 takmičara iz zemlje i regiona. Atletičari AK Ruma su briljirali, osvojivši ukupno 18 medalja.

Zlatne medalje su osvojili: Lena Štetić sa pobedama na 60m i 200m, Nora Srdanović na 200m, Dunja Zrakić u kugli, te Petar Stanojčić na 800m.

Srebrne medalje su osvojili: Mihajlo Ljaljić na 60m, Tina Šulava na 300m, Srba Makuljević na 300m, Anđelina Mihajlović u skoku udalj, Vuk Živanić u skoku udalj, Nikola Petrović u skoku udalj, te Marko Topolić na 800m.

Opština Ruma
 

Bronzane medalje su osvojili: Bogdan Maćešić na 60m, Lana Kašić na 60m, Luka Milovanović na 200m, Ognjen Kukić na 200m, Jelena Samardžija u kugli, te Dunja Zrakić u bacanju vorteksa.

Pored pomenutih, na takmičenju su učestvovali i: Stefan Nemarović, Elena Orlović, Nađa Pelić, Danilo Košutić, Luka Zrakić, Đorđe Martinović, Sara Krivaja, Danica Maletić, Miloš Pavlić, Darko Košutić, Lena i Nađa Petrović, Nina Novaković, Milica Kresojević, Taisa Mandić, Helena Stošić, Aleksa Stojšić, Lorean Mandić, Tara Pejović, Sara Antić, Marko Zec, Anđela Milovanović i Novak Srdanović.

Opština Ruma
 

Ovo je bio jedan od poslednjih trkačkih događaja ove godine, dok se rumski atletičari nakon uspeha već pripremaju za sledeću sezonu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike