24SEDAM RUMA Nastavljaju se ulaganja u Sportski centar "Ruma" (FOTO)

13.11.2023

21:12

0

Autor: 24sedam

Težimo da što boljim uslovima utičemo na razvoj sporta u našoj opštini i promovišemo zdrav način života - rekla je predsednica Ćirić Bošković

24SEDAM RUMA Nastavljaju se ulaganja u Sportski centar "Ruma" (FOTO)
Copyright Opština Ruma

"Od zapuštenog sportskog centra koji je prokišnjavao, a parket propao, napravljena je najbolja sportsku dvorana u Sremu gde će se u sredu igrati odbojkaška utakmica Lige šampiona", poručila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković, koja je danas obišla ovu sportsku ustanovu.

U sklopu ovog renoviranja, uspešno su završeni radovi na dve svlačionice, sprovedena je kompletna zamena vodovodnih i elektro instalacija, postavljena je nova rasveta, spušteni su plafoni i ugrađene moderne sanitarije, postavljena nova keramika.

Opština Ruma
 

"Posebno smo se fokusirali na Veliku salu, gde su u toku završni radovi na zameni dotrajale stolarije novim PVC prozorima. Očekujemo da će ovo ne samo poboljšati energetsku efikasnost objekta, već i stvoriti prijatniji ambijent za sve korisnike", kazala je predsednica Ćirić Bošković najavivši da uskoro kreću radovi na renoviranju kuglane koja će dobiti potpuno novi sjaj.

"Težimo da što boljim uslovima utičemo na razvoj sporta u našoj opštini i promovišemo zdrav način života. Nastavićemo da radimo na razvoju sportske infrastrukture kako bismo podrzali lokalnu sportsku scenu i pruzili svima priliku da u odličnim uslovima postignu što bolje rezultate", zaključila je predsednica Opštine Ruma.

Opština Ruma
 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike