Milan Đurić pokazao kako će izgledati novi park kod hale Spens u Novom Sadu: "Nastavljamo da ostvarujemo zajedničke snove!"

22.08.2023

16:31

0

Biće posađeno 57 novih stabala, više stotina sadnica različitog žbunja, dok će se travnjak prostirati na površini od preko 9.800 metara kvadratnih, istakao je gradonačelnik Novog Sada

Milan Đurić pokazao kako će izgledati novi park kod hale Spens u Novom Sadu: "Nastavljamo da ostvarujemo zajedničke snove!"
Park u Novom Sadu - Copyright Instagram/milandjuric_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić najavio je da veoma brzo počinje izgradnja novog parka kod Spensa, duž Bulevara cara Lazara.

- Novi park u našem Novom Sadu, površine 1,8 hektara, prostiraće se duž Bulevara cara Lazara, pored SPENS-a. Početak radova se očekuje krajem septembra!

Park će imati osam ulaza, a staze koje će se duž njega prostirati biće izrađene od prirodnih materijala, po ugledu na evropske parkove.

Biće posađeno 57 novih stabala, više stotina sadnica različitog žbunja, dok će se travnjak prostirati na površini od preko 9.800 metara kvadratnih.

U novom parku će biti i platoi sa česmama i fontanom, amfiteatar, klupe i ležaljke sa punjačima za mobilne uređaje, ali i veštačka stena, zeleni zid...

Uradićemo i novu vodovodnu, kanalizacionu i elektro mrežu, javnu rasvetu i video nadzor.

Želim sa vama da podelim slike koji prikazuju budući izgled novog parka u našem Novom Sadu!

Nastavljamo da ostvarujemo zajedničke snove! -  objavio je Đurić na svom Instagram nalogu.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike