Na dva granična prelaza obustavljen saobraćaj za teretna vozila zbog oluje: Na većini ostalih zadržavanja

22.07.2023

21:30

0

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Bezdan, na ulazu i izlazu, saobraćaj za teretna motorna vozila je obustavljen zbog nestanka struje

Na dva granična prelaza obustavljen saobraćaj za teretna vozila zbog oluje: Na većini ostalih zadržavanja
Ilustracija - Copyright Tanjug/Aleksandar Ćirić

Kamioni na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu i ulazu u zemlju, čekaju četiri sata, dok na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, čekaju tri sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17:15, na graničnom prelazu Bezdan, na ulazu i izlazu, saobraćaj za teretna motorna vozila je obustavljen zbog nestanka struje nakon jučerašnjih vremenskih nepogoda.

Na tom prelazu se propuštaju samo teretna motorna vozila sa urednom dokumentacijom.

Na prelazu Neštin, saobraćaj je obustavljen za teretna motorna vozila i autobuse, takođe zbog nestanka struje nakon nepogoda.

Što se tiče putničkih motornih vozila, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zadržavanje traje dva sata, a na ulazu jedan sat, dok na prelazu Horgoš 2, na izlazu i ulazu, putnička vozila čekaju dva sata.

Na prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 90 minuta, a na ulazu 15 minuta, dok na je Preševu, na izlazu, zadržavanje 70 minuta.

Na Batrovcima, na izlazu, putnička vozila čekaju 45 minuta, na Gostunu, na izlazu i ulazu, 30 minuta, na prelazu Šid, na ulazu, 30 minuta, a na Sremskoj Rači, na izlazu i ulazu - 20 minuta.

Na Kelebiji, na izlazu i ulazu, putnička motorna vozila čekaju 15 minuta, a na prelazu Bački Vinogradi, na ulazu, 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike