Nikola posle meča ni reč o sudijama: Ako želimo da pobedimo Lejkerse, moramo da igramo kolektivno

19.09.2020

07:28 >> 07:43

0

Autor: Milan Nastić

Centar Denvera Nikola Jokić ističe da njegova ekipa treba da igra više kao tim

Nikola posle meča ni reč o sudijama: Ako želimo da pobedimo Lejkerse, moramo da igramo kolektivno
Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Centar Denvera Nikola Jokić i pored toga što su svi u klubu razočarani suđenjem u meču protiv LA Lejkersa ističe da njegovi igrači moraju mnogo više da pokažu u narednim mečvima ako žele da izbore veliko finale NBA.

– Počeo sam dobro ovu utakmicu, pa sam zaradio tri faula, i morao sam da odem na klupu. Počeo sam treću četvrtinu agresivno, ali moramo bolje kolektivno. Kad damo koš, ne vraćamo se dosta brzo na svoju polovinu terena. Moramo da imamo način razmišljanja da se uvek vraćamo nazad, to je prvi korak. Odlično blokiraju i zatvaraju šuteve, napadaju ofanzivni skok i moramo sa time da se nosimo. Mislim da kolektivno možemo bolje na skoku i da sa druge strane nađemo igrača koji je otvoren na šutu. Košarkaši Lejkersa imali su odličnu energiju – poručio je Jokić.
Srpski košarkaš nije hteo previše da se bavi suđenjem, rekavši da je veoma brzo zaradio tri lične, i da posle toga morao je da pazi kako igra, a i dosta vremena je proveo na klupi. Najbolji pokazatelj je da poslednju četvrtinu nije ni ulazio na parket.
Nikola Jokić je meč završio sa 21 poenom, uz šest skokova i dve asistancije, što je slabiji učinak nego u prethodnim mečevima u plej-of seriji Zapadne konferncije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike