Izmenjen režim saobraćaja kod petlje Nova Pazova

14.10.2020

13:07 >> 13:30

0

Izmenjen režim saobraćaja kod petlje Nova Pazova
Copyright Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka na auto-putu E-75 na petlji “Nova Pazova” za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, saopštili su danas Putevi Srbije.

Saobraćaj se odvija dvosmerno na levoj strani kolovoza, preticajnom saobraćajnom trakom u smeru Novi Sad-Beograd i zaustavnom trakom, smer Beograd-Novi Sad.

Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac su petlje “Novi Banovci” i “Stara Pazova”.

U ulici Carice Jelene u Batajnici, od 5. do 31. oktobra izvodiće se radovi na redovnom održavanju putnog prelaza, a u toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Kneževići – Bela Zemlja – Užice u naseljenom mestu Bela Zemlja radovi će se izvoditi do 21. oktobra uz naizmenično propuštanje vozila.

Radovi se izvode svakog radnog dana u periodu od 07 do 16 časova i subotom od 07 do 15 časova, a preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – Mačkat.

U delu puta Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo) izvode se radovi na pojačanom održavanju puta do 21. novembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Kalna – Crni vrh izvode se radovi na popravci mosta preko Goleme reke, do 01. novembra, a saobraćaj se odvija jednom trakom uz naizmenično propuštanje saobraćaja.

Putevi Srbije su saopštili i da na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike