24SEDAM ZRENJANIN Održan 2. Memorijal “Zvonimir Zvonko Vujin”

30.10.2022

07:12

0

Autor: 24sedam

Upravo je perspektivni bokser “Banata” Dario Tomić, odlukom stručnog žirija, proglašen za najboljeg učesnika Memorijala

24SEDAM ZRENJANIN Održan 2. Memorijal “Zvonimir Zvonko Vujin”
Copyright opština zrenjanin

Uz učešće pedeset takmičara iz dvadesetak klubova iz naše zemlje i gostiju iz Češke Republike, u Zrenjaninu je juče održan 2. Memorijalni bokserski turnir “Zvonimir Zvonko Vujin”, posvećen bokserskom i sportskom velikanu našeg grada i zemlje. Nakon prošlogodišnje premijere i revijalnog karaktera, turnir je ove godine organizovan i kao treće redovno kolo bokserske Superlige Srbije, te je imao i takmičarsku težinu. 

Realizovan je uz pokroviteljstvo Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, uz tehničku podršku Bokserskog saveza Srbije i Sportskog saveza grada Zrenjanina.

Borbe su održane u kategorijama pionira, kadeta, omladinaca, juniora i seniora, a u ženskoj konkurenciji u kategorijama kadetkinja, omladinki, juniorki i seniorki, uz dva revijalna meča. Publika u zrenjaninskoj hali sportova “Zvonimir Zvonko Vujin” imala je tako priliku da vidi čak 25 kvalitetnih borbi, pozdravi gostujuće, ali i bodri domaće takmičare, iz dva zrenjaninska kluba - “Banata” i “Petrovgrada”.  

Upravo je perspektivni bokser “Banata” Dario Tomić, odlukom stručnog žirija, proglašen za najboljeg učesnika Memorijala, a pehar mu je dodelio gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura. Nagrađeni su i najborbeniji par u muškoj i ženskoj konkurenciji - u muškoj Bojan Danilović (BK “Crvena Zvezda”) i Strahinja Mošorinski (BK “Petrovgrad”), kojima su pehare dodelili supruga Zvonka Vujina Klara Vujin i legendarni bokserski sudija Sreten Jabučanin, a u ženskoj konkurenciji Nada Krivačević (BK “Vitez”) i Anđelija Kovčić (BK “Crvena Zvezda”), kojima su priznanja dodelili generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić i sportski direktor Bokserskog saveza Srbije Mane Marčeta. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Zrenjanin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike