24SEDAM ZRENJANIN Završeno Evropsko prvenstvo u raketnom modelarstvu

25.08.2022

11:06

0

Autor: 24sedam

Najuspešnija ekipa u generalnom plasmanu je reprezentacija Slovačke

24SEDAM ZRENJANIN Završeno Evropsko prvenstvo u raketnom modelarstvu
Copyright Opština Zrenjanin

Svečanom dodelom nagrada, plaketa i zahvalnica sinoć je u zrenjaninskom hotelu “Vojvodina” održano završno veče Evropskog prvenstva u raketnom modelarstvu. Naš grad je proteklih nedelju dana bio uspešan domaćin učesnicima i službenim licima iz trinaest zemalja, ukupno njih oko dve stotine, a takmičenja su održana u juniorskoj i seniorskoj kategoriji. 

Najuspešnija ekipa u generalnom plasmanu je reprezentacija Slovačke, a veliki pobednički pehar kapitenu ekipe je uručio gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura. Čestitajući im na uspešnom nastupu, on je istakao da je Zrenjanin bio dobar domaćin još jednog međunarodnog takmičenja, kao i da je doprinos tome dalo više pojedinaca i gradskih kolektiva, kojima je uputio reči zahvalnosti. 

- Nije Zrenjanin samo grad sporta, pričamo danas i o investicijama, razvoju i perspektivi Zrenjanina i naravno, što su povoljnije privredne okolnosti i lokalne ekonomske prilike, imaćemo i više sportskih manifestacija. Naša ideja je da kroz sportski turizam i manifestacije dodatno ojačamo naše kapacitete, jer verujem da Zrenjanin ima potencijala i resursa kada su u pitanju ovakvi događaji. Hvala našim lokalnim službama koje su uvek na usluzi svim gostima našeg grada i savezima koji žele da organizuju ovakva takmičenja - istakao je gradonačelnik tokom svečanosti zatvaranja Evropskog prvenstva u raketnom modelarstvu. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Zrenjanin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike