24SEDAM RUMA Kulturno leto: Koncert Ane Bekute za pamćenje

01.08.2022

20:45

0

Autor: 24sedam

Veselile su se i večeras na Gradskom trgu sve generacije, jer je i ovaj koncert manifestacije Kulturno leta 2022 centar Rume ispunio publikom svih starosnih dobi

24SEDAM RUMA Kulturno leto: Koncert Ane Bekute za pamćenje
Ana Bekuta - Copyright Opština Ruma

U odličnoj atmosferi Rumljani su zajedno sa popularnom pevačicom pevali velike hitove narodne muzike koji su obelezili Aninu višedecenijsku karijeru.

„Ja nisam rođena da zivim sama“, „Zlatiborske noći", „Rano moja“, „Kralj ponoći", „Bekrija“, „Ostavljena ja“, „Veseljak“ nizane su nezaboravne pesme, za koje je Ana Bekuta nagrađena gromoglasnim aplauzima publike.

Veselile su se i večeras na Gradskom trgu sve generacije, jer je i ovaj koncert manifestacije Kulturno leta 2022 centar Rume ispunio publikom svih starosnih dobi. U Rumi su večeras bili ne samo građani Srema, već i celog sveta. Porodica Nenadović iz Čikaga u svom proputovanju kroz Srbiju, ciljano je došla baš u Rumu da uziva u koncertu njihove omiljene pevačice Ane Bekute. Sjajan nastup okončan je velikim kolom na Gradskom trgu.

Kulturno leto se nastavlja, a do kraja avgusta biće organizovano još dosta kvalitetnih koncerata, knjizevnih večeri, pozorišnih, filmskih i likovnih dešavanja.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike