24SEDAM STARA PAZOVA Sutra počinju Pazovački pozorišni dani

22.11.2022

08:44

0

Autor: 24sedam

Naredni Pazovački pozorišni dani biće organizovani na proleće kao nastavak pomenute pozorišne razmene i saradnje, koja za sad okuplja 11 gradova i pozorišta

24SEDAM STARA PAZOVA Sutra počinju Pazovački pozorišni dani
Copyright RTV Stara Pazova

Centar za kulturu Stara Pazova narednih dana poziva ljubitelje pozorišta na Festival pod nazivom "Pazovački pozorišni dani". Treća po redu manifestacija, koja predstavlja vid saradnje među pozorištima Srbije počeće sutra i ugostiće ovoga puta 4 pozorišna ansambla sa Uba, iz Jaše Tomića, Požarevca i Smederevske Palanke.

Sve predstave će se igrati u staropazovačkoj Pozorišnoj sali sa početkom u 20 časova, ulaz je besplatan. Pokrovitelj manifestacije je Opština Stara Pazova.

Naredni Pazovački pozorišni dani biće organizovani na proleće kao nastavak pomenute pozorišne razmene i saradnje, koja za sad okuplja 11 gradova i pozorišta. 

Napomena organizatora: U petak, druge večeri festivala gostuje AP Đorđe Damjanović Đekša iz Jaše Tomića, sa komadom Crvena, sex i posledice u režiji Radovana Zupca.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike