24SEDAM STARA PAZOVA Emotivni doček odbojkašica i basketaša

30.06.2022

20:08

0

Autor: 24sedam

Godinama unazad staropazovački sportisti osvajaju pregršt medalja na svetskim prvenstvima u različitim sportovima

24SEDAM STARA PAZOVA Emotivni doček odbojkašica i basketaša
Rtv Stara Pazova (3) - Copyright Printskrin/Jutjub/ Rtv Stara Pazova

Puno emocija, osmeha, ponosa, sreće, skandiranja I aplauza... Sve se to moglo videti I čuti na sinoćnom okupljanju, kada su ispred zgrade Opštine u Staroj Pazovi svečano dočekani najbolji od najboljih - odbojkašice gimnazije “Branko Radičević” koje su se sa Svetskog prvenstva u Brazilu vratile sa titulom najboljih na svetu, i čuveni Maestro - basketaš Dejan Majstorović koji je zajedno sa svojom ekipom po peti put osvojio najsjanije odličje na Svetskom prvestvu u basketu 3x3.

Godinama unazad staropazovački sportisti osvajaju pregršt medalja na svetskim prvenstvima u različitim sportovima, a naše “heroine” su ovim uspehom ispisale istoriju, jer je ovo prva škola na svetu koja je osvojila zlato na dva uzastopna takmičenja, piše RTV Stara Pazova.

Dočeku su prisustvovale mnogobrojne televizijske ekipe, porodica, prijatelji, sugrađani, profesori, treneri, kao I zvaničnici i prvi čovek opštine Stara Pazova Đorđe Radinović koji je ovom prilikom sportistima uručio prigodne poklone. Predsednik nije uspeo da sakrije sreću I ponos što rukovodi opštinom koja je iznedrila ovakve ljude, a naglasio je da će opština i u buduće nastaviti da ulaže u sportsku infrastrukturu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike