24SEDAM STARA PAZOVA Celodnevna likovna kolonija na rasadniku Brest

25.06.2022

06:09

0

Autor: 24sedam

Krajem avgusta ljubitelji likovne umetnosti moći će na svečanoj izložbi u holu staropazovačkog Pozorišta da pogledaju radove nastale na ovoj junskoj koloniji

24SEDAM STARA PAZOVA Celodnevna likovna kolonija na rasadniku Brest
Rtv Stara Pazova (3) - Copyright Printskrin/Jutjub/ Rtv Stara Pazova

2022. godina je u znaku 40 godina postojanja i kontinuiranog rada Udruženja likovnih umetnika Stara Pazova. U sklopu obeležavanja ovog značajnog jubileja u subotu je na rasadniku Brest u Staroj Pazovi održana jednodnevna kolonija na kojoj je stvaralo simbolično 40 umetnika, članova staropazovačkog udruženja i gostiju, uglavnom iz Vojvodine. 

Krajem avgusta ljubitelji likovne umetnosti moći će na svečanoj izložbi u holu staropazovačkog  Pozorišta da pogledaju radove nastale na ovoj junskoj koloniji.

Zorica Opavski, predsednica ULUSP  za RTV Stara Pazova najavila je i Opštinsku smotru likovnog stvaralaštva, zatim  samostalnu izložbu  Milenka Hadžića , jednog od osnivača Udruženja kao i tradicionalnu godišnju izložbu, koja će ove godine biti u znaku velikog jubileja. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike