24SEDAM STARA PAZOVA Ekonomsko - trgovinska škola prva u Vojvodini obrazuje turističke tehničare po dualnom sistemu

15.06.2022

12:13

0

Autor: 24sedam

U prostorijama Info centra TO Vojvodine prezentovana je i turistička ponuda opštine Stara Pazova

24SEDAM STARA PAZOVA Ekonomsko - trgovinska škola prva u Vojvodini obrazuje turističke tehničare po dualnom sistemu
pazova - Copyright Printskrin/Jutjub/ RSFranceIDF

Ekonomsko – trgovinska  škola „Vuk Karadžić“ u Staroj Pazovi je jedina škola u Vojvodini koja će naredne školske godine imati učenike prvog razreda u dualnom obrazovanju u obrazovnom profilu Turistički tehničar. 

Poslodavci kod kojih će učenici sticati praktična znanja i veštine su Turistička organizacija opštine Stara Pazova i hotel "River Inn" u Starim Banovcima koji imaju akreditaciju Privredne komore Srbije.

Tim povodom u Novom Sadu je predstavljeno buduće učenje kroz rad na inicijativu pokrajinskog Sekretara za privredu i turizam dr Nenada Ivaniševića i direktorke TO Vojvodine dr Nataše Pavlović. Konferenciji su prisustvovali i direktorka TO Opštine Stara Pazova Dragana Zorić - Stanojković i direktor ETŠ Vladimir Marinkov, piše RTV Stara Pazova.

U prostorijama Info centra TO Vojvodine  prezentovana je i turistička ponuda opštine Stara Pazova, kao i štampani promotivni materijali koji su izrađeni uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike